Skip to Content

Ljuti soba-rezanci s kikirikijem

Sastojci
Porcije: 2

  • 200 g soba-rezanaca 
  • 200 g prženog kikirikija (za više koraka) 
  • 4 žlice sojinog umaka 
  • 1½ žlica ljutog umaka sriracha 
  • 5 žlica vode 
  • 1½ žlica maslinovog ulja 
  • 1 mladi luk 
  • papar

Pribor: fino sito, lonac, multipraktik, daska za rezanje, nož

Skuhajte soba-rezance u skladu s uputama na ambalaži. Ocijedite, isperite hladnom vodom i odložite sa strane.

S pomoću multipraktika usitnite većinu kikirikija tako da nastane glatka pasta. Dodajte sojin umak, umak sriracha, vodu i maslinovo ulje kako biste dobili kremasti umak. Prema potrebi dodajte još vode kako bi umak bi dovoljno rijedak da se prožme s rezancima.

Nasjeckajte ostatak kikirikija i narežite mladi luk na tanke šnite.

U posudi za posluživanje pomiješajte rezance s umakom od kikirikija. Ukrasite nasjeckanim kikirikijem i mladim lukom te poslužite. Popaprite prema ukusu. Dobar tek!

Strah vas je nereda? Nemojte se bojati!

Nakon što ste gotovi sa svojim trenutkom #enjoytogether, ne trebate se brinuti o prljavom posuđu.

Somat čisti čak i najtvrdokorniju prljavštinu poput masnoće i zagorenih ostataka, pa će vaše posuđe lako ponovno postati savršeno čisto.

Otkrijte više

  • Znamo da su prvi koraci uvijek najteži. Zbog toga smo razvili sve što trebate kako bi jednostavno uživali u #Enjoytogether trenutcima sa svojim najmilijima..

  • Nema isprika! Uvijek postoji dobar razlog za uživanje u dobrom zajedničkom obroku.

  • Tko kaže da pranje posuđa mora biti dosadno? Uz ove trikove, zabava je garantirana! A uz naša snažna sredstva za pranje, pranje je super jednostavno!